fbpx

Statična ili dinamička web stranica?

wordpress logo

Internet je preplavljen raznim web stranicama, od stranica informativnog karaktera, preko stranica koje su vezane uz određenu aplikaciju ili dijelenje aplikacija, do webshopova. Stranica ima zaista svakakvih, međutim ono što vidi prosiječni korisnik je njezin vizualni identitet i njezino korisničko sučelje odnosno ocijenjuje fluidnost i lakoću kretanja po stranicama.

Međutim, postoji mnogo više od toga da bi stranica bila uspiješna…

Pri samome početku izrade web stranice trebalo bi gledati da li postoji potreba za stranicom izrađenom u slučaju moga obrta u WordPressu, tzv. dinamičkom stranicom. Iako su one jako popularne na njima je potreban konstantan rad i održavanje kako bi one zadržale dobre performanse.Za razliku od njih ručno kodirane web stranice, tzv. statičke web stranice, iako su zanemarene, sve više se vraćaju na internetsku scenu, jer su brze, pouzdane, urednoga koda i odoljevaju napadima raznih botova, tako da u samom startu takve web stranice “voli” Google kada ih indexira i postavlja ih uz dobar sadržaj i dobre ključne riječi na više pozicije u tražilici.

Sve ovo i puno više od toga, uz dodatna pojašnjenja koja je stranica idealna za Vas, nudimo u Promos obrtu za web i grafički dizajn!

Javite nam se s povjerenjem…

Scroll to Top