Što radi Promos

Usluge

usluge promos web izrada web stranica i web shopa rad na računalu slika

Izrada web stranica

WordPress, Elementor, brze i funkcionalne teme, provjereni dodaci

Izradu web stranice prakticiramo u CMS-u WordPress. WordPress omogućuje klijentima uređivačku rolu, s kojom onda naknadno jednostavno mjenjaju sadržaj. Veliki plus je također što se unutar te role kreira alatna traka koja omogućuje upravo samo izmjenu sadržaja, te tako smanjuje mogućnost loma web stranice.

Elementor smo kao i mnogi web dizajneri odabrali radi njegovih beskrajnih mogućnosti po pitanju dizajna. A on nam se dokazao tako što je osvojio 1. mjesto na natjecanju za najbolji editor za 2021. godinu po odabiru dizajnera.

Teme koje standardno koristimo su Astra za web stranice i Shoptimizer za web shop. Naravno to su naši standardi, u dogovoru s Vama ponuditi ćemo Vam i druga rješenja. Maksimalno se prilagođavamo potrebama Vašeg poslovanja.

Dodaci koje koristimo provjereni su i testirani, redovno održavani od strane razvojnog inženjera. Lagani su i ne dolaze u međusobne konflikte.

usluge infografika procesa rada
*Infografika izrađena u Adobe Illustratoru i Adobe Photoshopu - Promos web agencija, 2022.

Faze izrade web stranice

Registracija domene, podešavanje hostinga, instalacija WordPressa, instalacija i podešavanje svih standardnih dodataka, kreiranje pravnih stranica (6 stranica), instalacija i podešavanje teme, dizanje dizajna (kreiranje templatea). Standardne stranice za web: naslovna, o nama, usluge i cijene, projekti/galerija/portfolio, kontakt, te stranica objava (blog). Također kreiramo i mapu weba.

Vremenski period: odvija se unutar prvog tjedna od početka izrade web stranice

Broj radnih sati: 10

Sav medijski i tekstualni sadržaj prikupljen od klijenta obrađujemo, pravilno označavamo, provjeramo i filtriramo, te implementirao u dizajn. Pazimo da uneseni sadržaj predstavlja dobru bazu za SEO optimizaciju.

Vremenski period: odvija se unutar drugog tjedna od početka izrade web stranice

Broj radnik sati: 10-15 ovisno o količini sadržaja

SEO optimizacija po ključnim riječima (lokalni seo, on-page seo, off-page seo). Testiranje kompletne web stranice i svih njezinih funkcionalnosti i puštanje web stranice live.

Vremenski period: odvija se unutar trećeg tjedna od početka izrade web stranice

Broj radnih sati: 5

Izrada web shopa

Elementor + Shoptimizer Theme + WooCommerce

Idealno rješenje za Vaš web shop. Dizajn dignut sa Elementorom, web trgovina fino podešena uz najpopularniji CMS za internet trgovine WooCommerce, zavijeni u Shoptimizer Temu, najbržu temu za web shop. Savršen spoj za maksimalnu funkcionalnost i performanse Vaše web trgovine. Ukoliko više preferirate full custom temu, nudimo i te usluge.

Rješenja po Vašim potrebama

Integriramo kartična plaćanja (CorvusPay, KEKS Pay) i plaćanja kriptovalutama (PayCek). Unosimo proizvode kroz WooCommerce (WordPress) za Vas i naplaćujemo po satu rada. Treba Vam obrada fotografija za Vaš web shop? Imamo Creative Cloud unutar kojeg se nalaze alati s kojima ćemo urediti fotografije Vaših proizvoda da ponosno prezentiraju Vaš asortiman na internetu.

Održavanje web shopa

Preporučamo da web shop izrađen kod nas mi i održavamo. S time dobivate garanciju da se prilikom ažuriranja neće ništa kritično dogoditi s Vašim web shopom. Veliko održavanje web shopa odvija se kvartalno, dakle svaka 3 mjeseca a odvija se po standardnom procesu održavanja.

  1. Stavljanje web shopa u stanje održavanja za čitavo vrijeme održavanja (trajanje održavanja je 4 sata)
  2. U cPanelu kroz myPHPadmin radimo izvoz baze podataka
  3. Kroz cPanel radimo komplet arhivu public_html direktorija i skidamo ga lokalno
  4. Ažuriramo WordPress, nakon čega testiramo funkcionalnost weba
  5. Ažuriramo dodatke jedan po jedan i simultano testiramo njihovu funkcionalnost i ispravnost
  6. Brišemo cache
  7. Testiramo narudžbe
  8. Vršimo finalno testiranje i provjeru prisutnosti php errora, koje i uklanjamo
  9. Uklanjamo stanje održavanja i puštamo web live. Klijentu povratno javljamo ispravnost ažurne verzije web shopa.
  10. MySQL bazu podataka i arhivu weba čuvamo do slijedećeg ažuriranja na lokalnom disku, čime je omogućeno vraćanje na prethodnu verziju prije ažuriranja
usluge slika čovjeka koji trči
seo optimizacija slika

SEO

Optimizacija po ključnoj riječi, on-site SEO, off-site SEO, tehnički SEO

On-site SEO uključuje radnje kao što su analiza zastupljenosti ključnih riječi i njihovo pravilno zastupanje u naslovima, podnaslovima i ostatku tekstalnog sadržaja, dodjeljivanje naslova i opisa svim medijskim sadržajima, uređivanje tekstova za dobru SEO bazu, međusobno povezivanje tekstova i sl.

Off-site SEO predstavlja generiranje povratnih veza (backlinkova) kroz povezivanje s društvenim mrežama, Wikipediom i drugim web stranicama, kreiranjem objava ili članaka i sl.

Tehnički  SEO uključuje optimizaciju brzine učitavanja web stranice, ispravljanje svih grešaka servera, izradu i slanje mape stranice tražilicama, prilagodbu na responzivni način rada gdje treba, provjeriti HTTPS, identificirati i popravati greške indeksiranja, provjeriti robots.txt, provjeriti duplicirane meta podatake, provjeriti duplicirani sadržaj, optimizirati slike, postaviti kvalitetnu strukturu linkova, provjeriti neispravne poveznice.

Prilikom pregleda u konzoli pretraživača naše web stranice
postižu prikazane ili više vrijednosti. Mi provjeravamo sa Google Lighthouse-om.

Performanse
0%
Pristupačnost
0%
SEO
0%

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud je paket sa više od 30 licenciranih programa za sve vrste grafičkog dizajna i mnogo više. Kod grafičkih rješenja najviše upotrebljavamo Photoshop, Illustrator i XD. Ti alati koriste se prilikom izrade logotipa, infografike, custom design png-a ili jpg-a, izrade grafičkih predložaka svih tipova, za uređivanje fotografija i drugog medijskog sadržaja.

Naši klijenti se većinom odlučuju za izradu logotipa kod nas. Mi nudimo svakakve vrste grafičkih rješenja. Za atraktivan vizualni identitet...

Imate upit ili trebate savjet?

Kontaktirajte nas

Slobodno nas kontaktirajte u vezi bilo kakvog upita. Rado ćemo Vam pomoći.

Scroll to Top
Scroll to Top