Uvjeti korištenja web stranice

Uvjeti korištenja web stranice promos.com.hr.

Promos (u daljnjem tekstu: Tvrtka) pokrenula je i uređuje web stranicu promos.com.hr sa svim pripadajućim poddomenama i društvene mreže Tvrtke (You Tube i Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram).
Ovi uvjeti korištenja odnose se na korištenje web stranice i društvenih mreža Tvrtke.

Opće odredbe

 1. Smatrat ćemo da ste u cijelosti upoznati s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate s prvim vašim korištenjem web stranice promos.com.hr r. Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja molimo vas da ne pristupate web stranici promos.com.hr i ne koristite njene sadržaje niti društvene mreže. Ako imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezano za ove uvjete korištenja, molimo da se obratite našem Uredništvu na kontakt naveden u Impressumu.
 2. Izgled i sadržaj web stranice promos.com.hr i društvenih mreža Tvrtke kao i uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da ih povremeno iznova proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje web stranice promos.com.hr i društvenih mreža Tvrtke predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene uvjeta korištenja.
 3. Tvrtka ima sva prava na sadržaj, tekstove, fotografije web stranice promos.com.hr kao i društvenih mreža Tvrtke. Ne dopuštamo korištenje bilo kojeg sadržaja, tekstova niti fotografija s web stranice promos.com.hr i s društvenih mreža Tvrtke bez našeg prethodnog pisanog dopuštenja.
 4. Ne dopuštamo korištenje sadržaja, tekstova i fotografija s web stranice promos.com.hr i društvenih mreža Tvrtke u komercijalne svrhe., bez prethodne pisane suglasnosti Tvrtke. Korištenjem u komercijalne svrhe smatra se ostvarivanje novčane dobiti neposredno (prodajom, nuđenjem i/ili reklamiranjem sadržaja koji sadrže materijale objavljene na web stranici promos.com.hr i na društvenim mrežama Tvrtke) i posredno (korištenjem sadržaja na internetu na platformi gdje se objavljuju naplatni oglasi i slično, gdje se prikupljaju donacije, pretplata ili naplata sadržaja i slično).
 5. Ne dopuštamo na društvenim mrežama Tvrtke objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja kojima se vrijeđaju važeći hrvatski propisi, uključujući neistinite, uvredljive, prijeteće, proste, zlostavljajuće, vulgarne, rasističke i druge sadržaje koji potiču mržnju bilo koje vrste, kao i sadržaje kojima se vrši povreda tuđeg autorskog prava i drugih prava intelektualnog vlasništva, neovlašteno otkrivaju podaci koji predstavljaju poslovnu ili drugu tajnu, privatne poruke, osobni podaci treće osobe ili se vrijeđa pravo na osobnost treće osobe.
 6. Na društvenim mrežama Tvrtke ne dopuštamo objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja kojih niste autor, odnosno nositelj autorskog prava i/ili drugih prava intelektualnog vlasništva na tim sadržajima osim ako nemate dozvolu autora za korištenje tih sadržaja.
 7. Na društvenim mrežama Tvrtke ne dopuštamo objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja kojima se vrijeđaju prava djece, pravo na privatnost ostalih korisnika i trećih osoba uključujući i privatne poruke.
 8. Na društvenim mrežama Tvrtke, uključujući i privatne poruke, ne dopuštamo:
  – izričito ili prikriveno oglašavanje bilo kakvih proizvoda ili usluga;
  – izričito ili prikriveno oglašavanje osobnih internetskih stranica ili blogova;
  – korištenje sadržaja i funkcionalnosti društvenih mreža Tvrtke na način koji može uzrokovati štetu nama, ostalim korisnicima, našim partnerima ili bilo kojoj trećoj osobi;
  – lažno predstavljanje sa svrhom prijetnje, manipulacije, prijevare ili dovođenja u zabludu nas, ostalih korisnika ili trećih osoba;
  – objavljivanje, slanje, učitavanje ili razmjenu neželjenih sadržaja korisnicima ili trećim osobama bez njihovog prethodnog pristanka ili traženja, uključujući i višestruko slanje materijala istog ili vrlo sličnog sadržaja (spamming), lančana pisma, piramidalne sheme itd.
 9. Ne dopuštamo bilo kakvo ometanje ili onemogućavanje korištenja web stranice promos.com.hr i društvenih mreža Tvrtke drugim korisnicima.
 10. Na web stranici promos.com.hr i na društvenim mrežama Tvrtke ne dopuštamo svjesno objavljivanje, slanje, učitavanje i/ili razmjenu sadržaja koji sadrže računalne viruse, crve, računalne kodove, datoteke i programe koji mogu imati za posljedicu ometanje, ograničavanje rada ili uništenje bilo kojeg računalnog programa ili bilo koje računalne i druge opreme.
 11. Ne dopuštamo neovlašteno prikupljanje, spremanje, prenošenje i korištenje bilo kakvih osobnih podataka korisnika web stranice promos.com.hr i društvenih mreža Tvrtke.
 12. U slučaju nepoštivanja odredbi o sadržajima i aktivnostima iz uvjeta korištenja, svi korisnici i treće osobe snosit će odgovarajuće zakonske posljedice te će odgovarati za bilo koju štetu koja se nedopuštenim aktivnostima prouzroči nama, ostalim korisnicima ili trećim osobama.

Ažurirano: 04.02.2022.

Scroll to Top
Scroll to Top