10 najboljih besplatnih tema za WordPress u 2022.

10 najboljih besplatnih tema-uvod

Tražite li najbolje besplatne WordPress teme kako biste svojoj web stranici dali uglađeni i profesionalni izgled? Srećom, postoji mnoštvo fantastičnih besplatnih WordPress tema koje vam mogu uštedjeti novac, a da pritom Vaša stranica ima vizualni identitet po najvišim standardima u dizajnu 2022.U ovom smo vodiču za Vas izvršili istraživanje i ručno odabrali 10 najboljih besplatnih tema za  WordPress u 2022.,  koje možete početi koristiti u trenu.

Najbolje besplatne teme 2022.

Bilo da tražite najbolje WordPress teme za posao, najbolje WordPress teme za blogove ili samo lijepu i pristupačnu web stranicu za bilo koju svrhu, ove moćne teme izazivaju oduševljenje među ljudima i vrijedi ih pogledati:

1. Ocean WP

ocean wp tema

Ova je tema na vrhu našeg popisa kao jedna od najboljih višenamjenskih tema. Možete ju koristiti za bilo koju vrstu web-mjesta, uključujući web-mjesta za e-trgovinu ili članstvo.

To je jedna od najbrže rastućih WordPress tema, spremna je za e-trgovinu i ima munjevito vrijeme učitavanja stranice. S OceanWP-om web stranice izgledaju lijepo i na zaslonima mobilnih uređaja i tableta jer imaju responzivni dizajn.

2.Astra

10 najboljih besplatnih tema za wordpress u 2022. astra tema

Još jedna moćna i brzo rastuća besplatna WordPress tema je Astra. S ovom super brzom temom možete skratiti vrijeme koje potrošite na dizajniranje svoje web stranice pomoću jednog od unaprijed izrađenih predložaka web-mjesta.

Možete prilagoditi mnoštvo stvari bez ijednog retka koda i lako mijenjati boje ili fontove kako biste mogli odgovarati vašem brendu. Ako želite još više brendirati svoju web stranicu, pogledajte ovaj pametni hak o tome kako stvoriti prilagođeni obrazac za prijavu na WordPress.

3.Hestia

10 najboljih besplatnih tema za wordpress u 2022. hestia tema

Hestia je jedan od najpopularnijih proizvoda ThemeIslea, s mnoštvom recenzija s 5 zvjezdica. ThemeIsle, osnovana 2012. godine, jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih tematskih trgovina. Hestia je moderna tema za jednu stranicu koja je fleksibilna za bilo koju vrstu web stranice. Usredotočena je na brzinu i performanse tako da će se Vaša web stranica brzo učitavati.

4.Neve

neve tema

Neve by Themeisle našla se na našem popisu jer ima pristup u prvom redu mobilnim uređajima, pa ima prekrasan responzivni dizajn. Besplatna tema također je kompatibilna s popularnim programima za izradu stranica, tako da izgradnju web stranice čini dostupnom svima. A budući da je iz Themeislea, znate da će ova lagana tema imati pouzdana ažuriranja.

5.Simple

10 najboljih besplatnih tema za WordPress u 2022. simple tema

Simple je besplatna WordPress tema, koju je izradio Themify, koja lako može dodati Shopify trgovinu na vašu WordPress stranicu. Na taj način možete pretvoriti svoju WordPress stranicu u eCommerce trgovinu u kojoj kupci mogu kupovati proizvode bez potrebe za preusmjeravanjem na Shopify. Također je dovoljno fleksibilna za običnu web stranicu za blog ili poslovnu web stranicu.

6.Seed Prod

seed prod tema

SeedProd je promjena igre za svakoga tko želi odlučiti kako će točno njihova web stranica izgledati i funkcionirati, bez potrebe za ikakvim tehničkim znanjem. To je moćan alat za izradu WordPress stranica povuci i ispusti koji uključuje predloške odredišne stranice. Iako se radi o dodatku, možete koristiti predloške baš kao i teme kako biste svojoj web stranici dali prilagođeni izgled.

Osim toga, SeedProd radi sa svim popularnim WordPress temama, tako da nema potrebe mijenjati postojeću temu da biste je koristili.

7.Fremedy

1o najboljih besplatnih tema za WordPress u 2022. fremedy tema

Fremedy je jednostavna tema koja radi ili na Thesis 2 ili Genesis i besplatna je tako da nećete preplatiti izradu svoje web stranice. Uključuje prilagodljivi klizač, funkcionalnost portfolia i radi na svim glavnim web preglednicima. To je definitivno jedna od najboljih tema WordPress portfolio za Vašu web stranicu.

8.North Shore

10 najboljih besplatnih tema za wordpress u 2022. north shore tema

Prekrasan dizajn North Shorea čini ga odličnim izborom za izradu bilo koje web stranice. Prozirno područje zaglavlja omogućuje Vam korištenje podebljanih slika početne stranice prikazivanjem statične slike zaglavlja ili klizača. Ova tema je besplatna, ali zahtijeva plaćenu nadređenu temu, za razliku od ostalih na ovom popisu.

9.Foodica Lite

foodica lite tema

Foodica Lite dolazi s prilagođenim widgetom i jedna je od najboljih responzivnih WordPress tema. To je izvrsna tema za kreiranje blogova i web stranica s receptima na bazi hrane. Osim toga, ima prekrasan istaknuti klizač i WooCommerce integraciju.

10.Agama

10 najboljih besplatnih tema za wordpress u2022. agama tema

Agama je još jedna od vrhunskih višenamjenskih tema na našem popisu jer se može koristiti na mnogo načina. Moderan dizajn čini da ova besplatna tema izgleda elegantno poput vrhunske teme. Povrh toga, integrira se s WooCommerceom i mnoštvom popularnih graditelja stranica.

Zaključak

Ova lista 10 najboljih besplatnih tema složena je uzimajući u obzir više kriterija, kao što su zastupljenost na web stranicama, veličina teme, performanse, ocijena web dizajnera i sl. Promos standardno koristi Astra temu, a koju ćete Vi temu odabrati ovisi u potpunosti o Vama i potrebama onoga što prezentira Vaša web stranica.

Scroll to Top
Scroll to Top