Besplatna .hr domena

besplatna.hr domena slika laptopa
Da li znate da imate pravo na jednu besplatnu .hr domenu?
Besplatna .hr domena  za pravne osobe osnovane po hrvatskom pravu (trgovačka društva, udruge…) te fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH (obrtnici, liječnici, ugostitelji…).
Besplatnu .hr domenu mogu registrirati:
pravne osobe (trgovačka društva, udruge, političke stranke i ostale organizacije s pravnom osobnošću) registrirane u RH;
fizičke osobe koje obavljaju registriranu samostalnu djelatnost u RH (obrtnici, umjetnici, liječnici i sl)…
 
Jedna besplatna .hr domena za svakog korisnika
Prema članku 19. Pravilnika, naziv domene za pravne osobe mora sadržavati jednu od mogućnosti:
registrirano ime ili registrirano skraćeno ime ili
skraćenicu od početnih slova ili slogova višedijelnog registriranog imena.
Prema članku 20. Pravilnika, naziv domene za fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost mora sadržavati jednu od mogućnosti:
registrirano ime ili
registrirano skraćeno ime ili
skraćenicu od početnih slova ili slogova višedijelnog registriranog imena ili
naznaku djelatnosti te ime, prezime ili ime i prezime.
 
Napomena
Kod registracije domena s dijakritičkim znakovima postoji mogućnost da pojedini softveri (npr. stariji e-mail klijenti ili web preglednici) ne podržavaju dijakritičke znakove pa se radi toga naziv domene neće prikazivati na identičan način kako je registriran.
Da li su Vam i drugi web dizajneri da možete iskoristiti ovu pogodnost ili su Vam odmah naplatili .hr domenu, koje su ujedno i najskuplje domene koje se trenutno nude na našem tržištu?
Pogledajte koje je rješenje potrebno za registraciju besplatne .hr domene na https://domene.hr/portal/registrationdocuments
Promos funkcionira na temelju povjerenja prema klijentima i želi Vam pružiti sve što Vas pripada, bez dodatne naplate ako postoji ta mogućnost.
Scroll to Top
Scroll to Top